Uw Rolex horloge verzekeren

0

Uw horloge verzekeren

U moet er niet aan denken. U heeft een mooi (en duur) horloge gekocht, bijvoorbeeld een Rolex, waar u misschien wel jaren voor heeft gespaard en dan durft u het horloge amper te dragen omdat u bang bent dat deze van u gestolen wordt of beschadigd raakt buiten de deur.

Als u daar niks voor regelt dan bent u uw horloge kwijt of is deze straks per ongeluk beschadigd en krijgt u ook geen vergoeding van een verzekeraar. Maar geen paniek, want het is mogelijk om uw horloge te verzekeren.

Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een inboedelverzekering. Met deze verzekering moet u er wel goed op letten hoe hoog de dekking is. In sommige gevallen is deze namelijk beperkt. Maar in andere gevallen is er wel een dekking tot bijvoorbeeld €15.000 en soms nog hoger. Kijk altijd even goed naar de polisvoorwaarden van de verzekeraar.

Met een inboedelverzekering bent u dus ook buitenshuis in ieder geval (deels) verzekert als er iets gebeurt met uw kostbare horloge. Als u uw horloge veilig thuis wilt laten dan vraagt een verzekeraar soms aanvullende maatregelen om diefstal te voorkomen, zoals een gekeurde kluis.

Dan kunt u ook met een gerust hart op pad en uw mooie horloge thuis laten als u dat prettig vindt. Gaat u veel op reis met uw dure horloge? Let dan ook goed op de werelddekking en tot welk bedrag u dan maximaal verzekerd bent.

Is een inboedelverzekering niet genoeg om de waarde van uw horloge te dekken? Kies dan voor een kostbaarhedenverzekering. Dit is een verzekering speciaal voor kostbare sieraden. Denk hierbij aan diamanten, goud of natuurlijk een duur horloge.

Een algemene tip voordat u een verzekering af gaat sluiten is; start met het vergelijken van de verschillende aanbieders en verzekeringen. Ze verschillen namelijk nogal in dekking en dat is toch zeer belangrijk aangezien het gaat om een kostbaar en persoonlijk sieraad. Daarnaast kan ook de premie verschillend zijn en teveel betalen voor een dekking die ergens anders goedkoper is, is tenslotte gewoon zonde.

Zo kunt u dus zeer veel geld besparen, door een verzekering voor uw dure horloge aan te vragen. Als u dit niet doet, bent u misschien wel tien duizenden euro’s kwijt. Als u dit dus wel doet, bespaard u zo gemakkelijk dit geld. Vraag dus meteen een verzekering aan en ga beschermd en zonder zorgen op pad! Het is uw keuze, maar uiteraard raden wij dit ten zeerste aan.

Share.

About Author

Comments are closed.