Mooi horloge altijd een mooi geschenk

0

Vroeger als mensen heel lang in dienst waren bij een baas, iets wat je tegenwoordig niet veel meer tegenkomt met al die jobhoppers, kregen ze bij hun afscheid in veel gevallen een bepaald bedrag en/of een mooi gouden horloge.

Ook als kerstgeschenk voor zakenrelaties doet een horloge het nog steeds goed. In deze moderne tijd worden horloges nog altijd graag en veel gedragen door zowel mannen als vrouwen. Een mooi horloge wordt ook in veel gevallen als een soort statussymbool gezien, of als middel om je te onderscheiden als man of vrouw. Maar welke horloges zijn tegenwoordig populair? Want we kennen natuurlijk allemaal de gouden Rolex als statussymbool, maar wat zijn door de tijd heen nu echt mooie horloges die worden gedragen door mannen?

Rolex doet het altijd goed

Uiteraard mag het merk Rolex niet ontbreken in het lijstje van mooie horloges, het Zwitserse merk was en is nog altijd zeer populair, zeker onder de rijken der aarde die niet op een duizendje meer of minder hoeven te letten. Een Rolex is duur, om maar meteen met de deur in huis te vallen. Maar dan heb je ook wel wat natuurlijk, zeker als je de Rolex Daytona in je bezit hebt, vernoemd naar de bekende Daytona race. Als investering doet dit horloge het ook goed, het wordt ieder jaar meer waard. Houd er wel rekening mee dat je voor dit klokje minimaal €10000 moet neertellen.

Swatch horloges

Een tijdlang waren Swatch horloges ook immens populair, niet in de laatste plaats omdat het horloge niet alleen mooi maar ook nog betaalbaar is. Voor vier tientjes heb je een Swatch horloge en dat is voor de gewone stervelingen onder ons geen rib uit het lijf. De Swatch is net zoals de Rolex van Zwitsers fabricaat, ontworpen door de zakenman Hayek en eigenlijk een goedkoop quartz horloge. De Swatch wordt tegenwoordig iets minder gedragen maar is toch wel een van bekendste horloges ter wereld.

Cartier voor de dames

Bij de dames zijn de Cartier horloges zeer gewild, niet in de laatste plaats om het elegante ontwerp. Bekender wellicht is het parfum van Maison Cartier, zeer gewild bij de vrouwen, maar ook op het gebied van mooie horloges hebben ze de plank niet misgeslagen. Maar ook voor Cartier horloges geldt dat je diep in de buidel moet tasten mocht je een exemplaar willen aanschaffen.

Stoere Breitling horloges

Uiteraard mag Breitling niet in het rijtje van mooie exclusieve horloges ontbreken. Breitling heeft vooral een grote rol gespeeld bij de ontwikkeling van de chronograaf en is eigenlijk nog steeds toonaangevend op dat terrein. De horloges zijn sterk en functioneel en zeer gewild onder mannen. Maar ook sportieve vrouwen weten hun weg naar een Breitling horloge te vinden. Wederom een Zwitsers horloge van zeer hoge kwaliteit.

Share.

About Author

Comments are closed.