Auto’s en horloges

0

Beide producten hebben gevoelsmatig niet veel met elkaar te maken. Toch zijn er wel een aantal  overeenkomsten. Wat te denken van het precieze vakwerk dat nodig is voor de verfijnde eindproducten. Het pronkmateriaal van vele mannen bestaat ook vaak uit auto’s en horloges. Waar zou dit toch vandaan komen. Er zijn toch veel meer producten met deze eigenschap te vinden?

De aantrekkingskracht van een auto

De auto is niet zo lastig. De snelheid van veel auto’s zal menig man aanspreken. Het optrekken van een snelle bolide zal dan ook zeker de hoofden van velen doen draaien. De aantrekkingskracht ligt waarschijnlijk in het brute geweld van een motor, die op volle kracht over een geasfalteerd snelweg heen wordt gejacht. Zeker tegenwoordig is het kopen van een snelle auto voor veel mensen redelijk bereikbaar geworden. Kleine hatchbacks en getunede kleinere sedans, waar snelle afkortingen als ST of GT pronken, kosten over het algemeen niet al te veel. Mocht dit toch niet haalbaar zijn dan vindt men vaak nog wel een leuke exemplaar tussen de tweehandjes. Uiteraard zijn er ook genoeg autogekken te vinden, die het helemaal niet erg vinden veel jaarsalarissen neer te leggen om een heet scheurijzer voor de deur te hebben staan.

De aantrekkingskracht van een horloge

Vroeger was een horloge ook al een pronkstuk. Een gouden zakhorloges in je vest gaf status en was handig om bij de tijd te blijven. Tegenwoordig is het een verlengstuk geworden van je outfit. Nog steeds een pronkstuk, maar absoluut in mindere mate. Veelal als passen mannen hun horloge aan op wat ze het vaakste dragen. Klassiek voor een klassieke man en een stoerder horloge voor de wat ruigere outfits. Het een onderdeel van je outfit waar je gemakkelijk statements mee kunt maken, wat te denken van een opvallende kleur of een exclusief merk. Het valt goed op als het net een stukje onder je mouw af en toe te voorschijn komt. Een horloge is dus in zekere zin een manier voor mannen om te laten zien dat ze het goed hebben en een manier om hun stijl extra te laten zien. Een manier om jezelf te laten zien!

Al met al zullen veel mannen het vakwerk zeker kunnen waarderen. Maar de exclusieve en esthetische aspecten van beide producten zullen ongetwijfeld de doorslaggevende factor zijn voor de uiteindelijke aanschaf.

Vind jij naast horloges auto’s ook helemaal te gek, kijk eens op Onderdelenwebshop24.nl

Share.

About Author

Comments are closed.