Horloge als relatiegeschenk.

0

Een horloge als relatiegeschenk

Nu het einde van het jaar en de feestdagen snel dichterbij komen, houden veel bedrijven zich weer bezig met het uitzoeken en verzenden van relatiegeschenken. Wil jij voor je werknemers of voor je relaties in de zakenwereld ook iets leuks bedenken en geven? Zoek dan een mooi relatiegeschenk uit.

Wat geef je als relatiegeschenk?

Er is heel veel keuze in relatiegeschenken. Je kunt een keuze maken tussen verschillende categorieën en daarbinnen zijn de mogelijkheden ook nog eens talloos. Denk bijvoorbeeld eens aan mokken, handdoeken, pennen, kalenders, broodtrommels, tassen, kleding enzovoort….je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk.

Persoonlijk tintje

Wil je aan je medewerkers laten zien dat je blij met ze bent of wil je juist je leveranciers laten blijken dat je tevreden bent over de goede samenwerking? Geef dan een relatiegeschenk met een persoonlijk tintje, door bijvoorbeeld de naam van je bedrijf of het logo op te laten zetten. En wil je graag een geschenk geven waaruit duidelijk je waardering blijkt? Kies dan bijvoorbeeld voor een luxe cadeau, zoals een horloge als relatiegeschenk.

Horloge als relatiegeschenk

Er zijn veel verschillende modellen horloges te koop, van luxe tot sportieve, zowel voor dames als heren. Een horloge relatiegeschenk is een waardevol geschenk waarmee je uitstraalt dat je tevreden bent over de mensen aan wie je het geeft. Je kunt een horloge laten voorzien van het logo of slogan van je eigen bedrijf. Ook zijn er mogelijkheden om het horloge te laten voorzien van een tekst die je zelf bedacht of geschreven hebt. Daarmee laat je zien dat je echt moeite gedaan hebt om een leuk geschenk uit te zoeken.

Logo en tekst op het horloge

Heb je een horloge uitgekozen dat naar je zin is? En wil je het dan laten bedrukken? Vraag dan een offerte aan en laat een proefmodel maken. Is het dan toch net niet wat je zoekt, dan kun je er natuurlijk ook altijd nog voor kiezen om een ander geschenk uit te zoeken, dat je dan uiteraard ook van een logo of toepasselijke tekst laat voorzien.

Een geschenk met de naam of logo van je bedrijf erop vormt niet alleen een mooi cadeau waarbij degene die het ontvangt aan jouw bedrijf denkt wanneer hij of zij het gebruikt, maar verbreidt ook de naamsbekendheid van je bedrijf. Want als iemand opmerkt dat een ander een horloge draagt met een bedrijfsnaam  erop, dan zal jouw naam direct genoemd worden. En maakt de drager van het horloge meteen reclame voor jouw bedrijf.

Share.

About Author

Comments are closed.