Festina horloges

0

Het bedrijf Festina

Het van oorsprong Zwitserse bedrijf Festina is sinds de jaren 80 in Spaanse handen. Het bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot het meeste aantrekkelijke merk binnen de Festina Lotus Groep. Festina is met haar horloges een belangrijke speler op de mondiale markt voor horloges en uurwerken.

Dankzij de meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van horloges en klokken kan Festina een uitstekende kwaliteit horloges in enkele prachtige collecties aanbieden. Men richt zich bij het ontwerpen van haar horloges op de gehele wereld en heeft dan ook voor iedereen, waar dan ook ter wereld een prachtig horloge in haar collectie. Festina maakt zowel dameshorloges als herenhorloges en al deze klokken kenmerken zich door de betrouwbare kwaliteit.

Festina horloge

Het horlogemerk Festina heeft 6 schitterende collecties met herenhorloges en dameshorloges. Alle uurwerken die door hen gemaakt worden kenmerken zich door een aantrekkelijk uiterlijk gecombineerd met een hoge kwaliteit.

Men maakt horloges voor verschillende doelgroepen en zo is er dan ook voor iedereen ter wereld een prachtig horloge te vinden. Festina is een innovatief bedrijf en dat blijkt wel uit het feit dat zij als eerste het aluminium horloge en het titanium horloge op de markt brachten.

Naast het ontwerpen en produceren van klokken houdt men zich ook met andere zaken bezig. Zo is het door de jaren heen de officiële tijdswaarnemer van verschillende sportevenementen zoals de Tour de France geweest. Bij de horloges staat naast de kwaliteit en het stijlvolle design ook het draagcomfort voorop.

Festina Classic Horloges

De Classic of Basic collectie  herbergt een groep aantrekkelijke horloges met een klassieke uitstraling. Bent u op zoek naar een horloge dat jarenlang vooruit kan en ook nog eens voorop staat op het gebied van draagcomfort dan is een horloge uit de Classic collectie voor wellicht de beste keuze.

Zoals u van Festina gewend bent zijn de horloges uit de Classic collectie gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen die zowel door heren als dames gedragen kunnen worden. De Basic collectie is verkrijgbaar vanaf een adviesprijs van €54,90 en de horloges zijn te krijgen in doublé, staal of bicolor. De uurwerken kenmerken zich verder door vloeiende lijnen en de band is gemaakt van leder of staal.

Milano Horloges

Milaan is natuurlijk de modestad bij uitstek en Festina speelt hiermee met de Milano collectie op in. De dameshorloges uit deze collectie blinken uit in schoonheid en elegantie en hebben een stalen kast met een lederen of stalen band. De Milano damescollectie is tot 30 meter waterdicht en alle horloges uit deze collectie beschikken over een mooie uitstraling.

De uurwerken zijn verkrijgbaar in verschillende edelstalen en exotisch zwart. Mocht uw interesse daarnaar uitgaan dan zijn de horloges ook verkrijgbaar met prachtige Swarovski diamanten op de wijzerplaat of kast van de horloges. Met de Milano collectie heeft u een heus sieraad om uw arm ideaal voor de speciale gelegenheden.

No 9. Horloges

De No 9. collectie van Festina onderscheidt zich van de andere horloges door haar sportieve uiterlijk. Alle uurwerken uit deze modern uitziende collectie beschikken over een vierkante kast en is in verschillende maten verkrijgbaar.

De grootste No 9. horloges zijn bovendien uitgerust met een stopwatch. De wijzerplaten van deze dameshorloges en herenhorloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en de stoere kast past goed bij de robuuste stalen of lederen band.

De klokken zijn tot 50 meter waterdicht en de accenten die op de wijzerplaat te zien passen goed bij de band van het uurwerk. De N0 9. collectie is een verzameling van prachtige horloges die zowel door dames als heren om de pols gedragen kunnen worden.

Festina Retro Horloges

De Retro collectie is geïnspireerd door de klassieke uurwerken en stralen dan ook een gevoel van klasse uit. De horloges uit deze Retro collectie van Festina hebben een tijdloos design waarmee u altijd elegant op uw gelegenheden verschijnt.

Deze herencollectie bestaat uit enkele klokken met zowel ronde als rechthoekige kasten en een design waarbij de band goed is afgestemd op de kleur van de wijzerplaat. De banden van deze Retro horloges zijn gemaakt van staal of leder en het glas is mineraal. Sommige uurwerken uit de Retro collectie geven de datum weer en andere  horloges beschikken over een stopwatch.

Festina Sport Horloges

De Festino Sport collectie herbergt wellicht de meeste sportieve horloges van het merk. Deze klokken beschikken over een sportief uiterlijk waarmee deze een beetje afwijkt van haar traditie. Festina heeft haar sporen in de sport wereld natuurlijk meer dan verdiend en deze Sport collectie is een ander voorbeeld van de interesse in sport.

De horloges die tot het type sport behoren beschikken vaak over enkele leuke extra functies zoals een stopwatch en een wijzer voor de datum. De Multifunctions Sport horloges hebben een dagaanduiding, maandaanduiding of 24-uurs aanduiding. Sommige uurwerken zijn zelf met een alarm uitgerust.

Share.

About Author

Comments are closed.