Een exclusief Rolex horloge kopen

0

Een exclusief Rolex horloge kopen

Een Rolex horloge is natuurlijk niet zomaar een horloge om alleen de tijd op af te kunnen lezen. Het is veel meer dan dat, want het geeft de drager een bepaalde status en kan dus als statussymbool gezien worden.

Het staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid en is een exclusief horlogemerk dat in de duurdere prijsklasse is terug te vinden.

De historie van Rolex

Dit merk heeft al een lange geschiedenis achter de rug en dat kan men ook wel nagaan omdat het merk al in 1908 officieel geregistreerd is.

Een voorbeeld van een ontwerp is dat Rolex het horloge op de markt heeft gebracht waar ook de datum op werd aangegeven naast de tijdsaanduiding.

Rolex is altijd een exclusief merk geweest en dat is tegenwoordig ook te merken aan de vele namaak exemplaren die voor weinig geld op de markt worden gebracht.

Een authentiek Rolex wordt verkocht via de gerenommeerde juwelierszaken.

Als u een Rolex gaat kopen dan krijgt u bovendien een echtheidscertificaat van het horloge mee en zal het ook in een originele verpakking worden meegegeven.

Kenmerken van een Rolex horloge

• Een kenmerk is dat dit merk voor wat betreft de modellen als tijdloos kan worden beschouwd want de serie Rolex horloges is nog steeds gebaseerd op uitvoeringen die in het verleden zijn ontworpen en nog steeds worden geproduceerd en verkocht.

• Een voorbeeld van een model is de Cellini, die in principe een simpele uitvoering heeft en waar geen extra functies op zitten. De vormgeving is dun en plat met een lederen band. De eenvoud van dit model maakt dat het een klassieke en stijlvolle uitstraling heeft.

• Voor de dames is er het model Princess ontworpen en voor de heren de Prince. Het dames model heeft een wijzerplaat met een vierkant kastje en het heren model heeft een rechthoekige kast van goud en heeft de functie van handopwinding.

• Een voorbeeld van een goedkoper model is de Rolex Explorer en deze is gemaakt van het materiaal staal.

• Rolex heeft ook een aantal modellen op de markt gebracht waarvan er een geschikt is om diepzee mee te duiken en een ander model dat speciaal is ontworpen voor zeilers. Het spreekt voor zich dat hier extra functies op zijn aangebracht en dat er sprake is van waterdichte uitvoeringen.

Share.

About Author

Comments are closed.